Webbshop

Här kan du köpa våra produkter!

Villkor

Försäljningsvillkor
Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar.
Priserna anges i svenska kronor och inklusive moms.
Fri frakt på beställningar över 200 kr. Vid köp för 200 kr eller mindre tillkommer en plock- och fraktkostnad på 39 kr.
Vi reserverar oss för eventuella fel av bilder, priser, övrig information och förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning har vi rätt att häva köp och återbetala inbetalda belopp.
Leveranstider 3–5 vardagar och leverans sker med PostNord eller DHL.

Betalningsvillkor

Vi samarbetar med Nets och PayPal som erbjuder snabb och säker kortbetalning med VISA och Mastercard.
Betalningen sker över en säker anslutning. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet – 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.
Vid köp fyller du i kortnummer, giltighetstid och CVC-kod hos Nets eller PayPal. Du kan också komma att behöva verifiera ditt kortköp hos din kortutgivare med Verified by VISA eller MasterCard SecureCode.

Retur- och reklamationsvillkor
För att reklamera en felaktig vara ber vi dig kontakta oss och uppge namn, adress, ordernummer och orsak till reklamationen. Efter vår första kontakt skickar vi en ny vara omgående och tillsammans med det en förhandsbetald retur för den defekta varan som vi vill ha i retur.
Enligt distansavtalslagen kan man ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att vi har fått tillbaka och godkänt varan.
Returadressen är: Save Lives Now Europa AB, Timotejvägen 21, 831 75 Östersund. Skicka alltid med namn, adress och ordernummer.
Enligt konsumentköplagen har man rätt att reklamera en produkt inom 6 månader från inköpsdatum.

Övrigt
Vi använder cookies på den här webbplatsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Länk: https://sv.wikipedia.org/wiki/Webbkaka
I samband med beställningar godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt samarbete gentemot dig.
Vid frågor runt villkor och övrig information hänvisar vi till www.savelivesnow.com kontaktuppgifter.